Ενρίκε: «Αυτό που θέλω είναι να παίζω»

Ενρίκε: «Αυτό που θέλω είναι να παίζω»

Gazzetta team
Ενρίκε: «Αυτό που θέλω είναι να παίζω»

bet365

Ο Πέδρο Ενρίκε βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Μπακού, όπου θα συνεχίσει ως δανεικός στην Καραμπάχ για τον επόμενο χρόνο. Πριν από το «αντίο» του μίλησε για όσα έζησε στον ΠΑΟΚ.

Βολιβία - Χιλή με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Σάντσες σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε πως η οικονομική πρόταση των Αζέρων και ο… συνωστισμός από παίκτες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να αποφασίσει και να αποδεχθεί την πρόταση της Καραμπάχ.

Πιο αναλυτικά ο Πέδρο Ενρίκε είπε:

Για την απόφαση του να αφήσει τη Θεσσαλονίκη: «Έμεινα έκπληκτος την προηγούμενη εβδομάδα από την προσφορά της Καραμπάχ. Μίλημα με τον ΠΑΟΚ και κατάλαβα πως θα είχε λιγότερες ευκαιρίες από τη στιγμή που η ομάδα έμεινε εκτός Γιουρόπα Λιγκ και ήρθαν νέοι ποδοσφαιριστές τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να παίζω. Η καρδιά μου έλεγε ΠΑΟΚ, πραγματικά ήθελα να μείνω. Όμως είμαι 27 ετών, δεν έχω την πολυτέλεια να χάνω χρόνο. Αυτοί οι μήνες στη Θεσσαλονίκη ήταν φανταστικοί. Έζησα αξέχαστες στιγμές εδώ. Πήραμε το Κύπελλο. Ετσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Οπως η ζωή, τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Δεν νιώθω αυτή τη στιγμή πως το κεφάλαιο ΠΑΟΚ έχει κλείσει για μένα».

Για την Καραμπάχ: «Το πρότζεκτ της Καραμπάχ δείχνει ενδιαφέρον. Δεν σου παρουσιάζεται κάθε μέρα η ευκαιρία να αγωνιστείς στο Champions League. Βέβαια θα προτιμούσα να έπαιζα με τον ΠΑΟΚ στο Champions League. Ίσως τα καταφέρω τη νέα σεζόν, όταν επιστρέψω».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πραγματικοί οπαδοί. Με μία λέξη φανταστικοί. Έμεινα στην πόλη άλλες τέσσερις ημέρες από την ώρα που τελείωσε ο δανεισμός μου, μέχρι να βγουν οι βίζες μας. Μου έλεγαν πως είναι απογοητευμένοι που φεύγω, αλλά θα συνεχίσουν να με υποστηρίζουν. Μου έλεγαν επίσης πως θέλουν να επιστρέψω στην ομάδα. Το ίδιο θέλω και εγώ. Τους σέβομαι απεριόριστα. Πραγματικά είμαι απογοητευμένος, που η χρονιά δεν ξεκίνησε όπως θέλαμε. Θέλαμε πολύ να παίξουμε στους ομίλους του Europa League. Η ζωή όμως συνεχίζεται».

Πηγή: Arenapress

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα