Ανω - κάτω εξαιτίας... Μήτρογλου η Μπενφίκα!

Gazzetta team
Ανω - κάτω εξαιτίας... Μήτρογλου η Μπενφίκα!

bet365

Οι Κινέζοι... έσπαγαν ταμεία για Μήτρογλου, αλλά η Μπενφίκα και ο πρόεδρος της «φοβήθηκαν» την πρόταση των 40 εκατ. ευρώ!

Aνω - κάτω η Μπενφίκα έπειτα την αποκάλυψη του μάνατζερ Πάουλο Τεϊσέιρα πως ο πρόεδρος της ομάδας... έχασε την ευκαιρία να βάλει στα ταμεία 40 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, έφερε στο φως έγγραφο με την επίσημη πρόταση που έκανε τον Φεβρουάριο η κινεζική Tianjin Quanjian στη Μπενφίκα για τον Κώστα Μήτρογλου.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως ο πρόεδρος της Tianjin έπειτα την πρώτη άρνηση ανέβασε την προσφορά στα 45 εκατ. ευρώ, αλλά και πάλι οι Πορτογάλοι αρνήθηκαν. Οπως αναφέρει, ο Βιέιρα δεν εμπιστεύτηκε τον μάνατζερ που έβαλαν οι Κινέζοι για να κλείσει τη μεταγραφή, ενώ ήταν κάθετος να μη δώσει προμήθεια 10% σε αυτή την εταιρεία που μεσολάβησε. Οι Κινέζοι επέμειναν, αλλά ο ισχυρός άνδρας των «Αετών» δε θέλησε να συνεχιστεί το θέμα. Μάλιστα, όπως αναφέρει στο ποστάρισμά του ο Τεϊσέιρα, η Μπενφίκα μετέφερε πως ο Μήτρογλου είναι αρνητικός στο να παίξει στην Κίνα. Κλείνοντας, ο έμπειρος μάνατζερ αναρωτήθηκε για το deal που έγινε περίπου έξι μήνες μετά, όταν και η Μπενφίκα παραχώρησε τον διεθνή φορ με το 1/3 αυτών των χρημάτων, δηλαδή με 15 εκατ. στη Μαρσέιγ!

Φωτογραφία του χρήστη Training Compensation.

 

Τελευταία Νέα