O Μιραλάς θα έπαιζε με καλαμίδες του Ολυμπιακού! (pics)

Αντώνης Σαούλης
O Μιραλάς θα έπαιζε με καλαμίδες του Ολυμπιακού! (pics)

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς σκέφτεται μόνο την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό κάτι το οποίο έδειξε και στο «Καραϊσκάκης» φορώντας καλαμίδες με το σήμα των «ερυθρολεύκων».

Το είπε ξεκάθαρα στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι. «Εκανα ότι μπορούσα για να επιστρέψω στο σπίτι μου. Μίλησα και με τον πρόεδρο της Εβερτον αλλα και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Γενάρης είναι κοντά», είπε μεταξύ άλλων ο Κέβιν Μιραλάς στην κάμερα της Cosmote Tv. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός μάλιστα όλο το προηγούμενο διάστημα έδειχνε μέσω... Instagram την αγάπη του για τον Ολυμπιακό κάνοντας like σε ότι είναι ερυθρόλευκο.

Ο Κέβιν Μιραλάς όμως το... τερμάτισε το βράδυ της Κυριακής στο «Καραϊσκάκης». Πέρασε απαρατήρητο αλλά ο Βέλγος εάν αγωνιζόταν θα φορούσε τις καλαμίδες με το σήμα του Ολυμπιακού! Αυτές έγινες αντιληπτές όταν ο Μιραλάς πανηγύριζε με τους άλλους συμπαίκτες του την (μαθηματική) πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Βέλγος είχε βάλει τις επικαλαμίδες στο σορτσάκι του, αλλά το σήμα του Ολυμπιακού φαινόταν ξεκάθαρα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα