Αζάρ: «Φυσικά και θα ήθελα να παίξω στην Ισπανία»

Κώστας Ζάλιαρης
Αζάρ: «Φυσικά και θα ήθελα να παίξω στην Ισπανία»

bet365

Σε μια συνέντευξη γεμάτη... διπλωματικές απαντήσεις, ο Εντέν Αζάρ τοποθετήθηκε με τρόπο στην έμμεση ερώτηση για τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από τα όσα ακούγονται για εκείνον και το μέλλον του.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αγγλία - Σλοβακία, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Βέλγος σούπερ σταρ της Τσέλσι ξεκαθάρισε πως αισθάνεται πολύ καλά στο Λονδίνο και τους «μπλε», βάζει νέους στόχους για τη νέα σεζόν στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όμως, οι Ισπανοί δεν παρέλειψαν να τονίσουν πως δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο να βρεθεί μια μέρα στη La Liga...

«Είμαι καλά στην ομάδα μου. Είναι, άλλωστε, μια από τις καλύτερες ομάδες και χαίρομαι που βρίσκομαι στην Τσέλσι. Όμως θα ήθελα μια μέρα να παίξω στην Ισπανία, γιατί όχι;» ήταν η απάντηση του Αζάρ σε σχετική ερώτηση για ό,τι μπορεί να του επιφυλάσσει το μέλλον.

Παράλληλα, εξέφρασε και τον θαυμασμό του για τον Ζινεντίν Ζιντάν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν σκεφτόμαστε το ποδόσφαιρο, το μυαλό πάει κατευθείαν στον Ζιντάν. Έκανε τρομερά πράγματα στο γήπεδο και ακόμα και τώρα, που είναι στον πάγκο όντας προπονητής, πετυχαίνει πολλά. Είναι μαγικό...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα