Παπασταθόπουλος: «Με μιάμιση ευκαιρία, δυο γκολ το Βέλγιο»

Gazzetta team
Παπασταθόπουλος: «Με μιάμιση ευκαιρία, δυο γκολ το Βέλγιο»

bet365

Ο αρχηγός της Εθνικής μίλησε για το παιχνίδι με το Βέλγιο και εξήγησε ότι η δεύτερη χάση χάνεται από την ισοπαλία με την Εσθονία.

Γερμανία – Νορβηγία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μίλερ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ηταν απογοητευμένος. Λογικό. Η Εθνική έκανε μια σπουδαία εμφάνιση αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για το παιχνίδι, το ματς με την Εσθονία αλλά τον στόχο που είχε η Εθνική πριν τα προκριματικά.


«Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, γιατί χάσαμε τη δεύτερη θέση. Πιστεύω ότι σήμερα είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με την Πέμπτη, κάναμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν κατορθώσαμε να βάλουμε ένα γκολ παραπάνω. Το Βέλγιο έκανε μέχρι το 85' μιάμιση ευκαιρία και σκόραρε δύο φορές, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Απομένουν δύο παιχνίδια, πάμε για να νικήσουμε και περιμένουμε από το Βέλγιο να νικήσει και στα δικά του παιχνίδια.

Σήμερα ήταν ένας δύσκολος αγώνας, στα τρία καθοριστικά παιχνίδια που έπρεπε να κάνουμε την υπέρβαση στον όμιλο, την κάναμε. Η γκέλα με την Εσθονία μας στερεί τη δεύτερη θέση, εκεί έπρεπε να νικήσουμε 100% και δεν τα καταφέραμε. Ο πρώτος μας στόχος σε αυτά τα προκριματικά ήταν να γίνουμε ομάδα και ομάδα γίναμε. Στεναχωρηθήκαμε όλοι μας την Πέμπτη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, παίξαμε καλύτερα σήμερα σε σχέση με την αναμέτρηση με την Εσθονία αλλά δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα και πλέον οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα