Ο χαβαλές του Σίρερ στον Ζοσέ Μουρίνιο (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο χαβαλές του Σίρερ στον Ζοσέ Μουρίνιο (vid)

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, όχι μόνο έβαλε γάντια και έπαιξε ως τερματοφύλακας στο φιλικό παιχνίδι για το Grenfell Tower, αλλά δέχθηκε και την καζούρα του Άλαν Σίρερ, σε ένα απολαυστικό απόγευμα στο «Λόφτους Ρόουντ».

Ο Πορτογάλος κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν στα... καλύτερά του, στην αναμέτρηση των φίλων του Άλαν Σίρερ κόντρα σε αυτούς του Ρίο Φέρντιναντ, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών των θυμάτων αλλά και των πληγέντων του Grenfell Tower.

Ο «special one» βρισκόταν με την ομάδα του θρύλου της Νιούκαστλ, ο οποίος, πριν από το ματς, έκανε την καζούρα του στον Μουρίνιο, λέγοντας μπροστά σε όλους:

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Ελλάδα – Βέλγιο. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Έμαθα ότι θα είναι μαζί μας ο κορυφαίος προπονητής, όμως απολογούμαι γιατί τελικά δεν είναι εδώ ο Σερ Άλεξ κι έτσι έχουμε τον 2ο καλύτερο προπονητή, τον Ζοσέ...». Η ατάκα του, ασφαλώς, προκάλεσε γέλια στ' αποδυτήρια...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα