Μαρτίνεθ: «Δεν ξεχνάμε πως η Ελλάδα μας δυσκόλεψε στο Βέλγιο» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνεθ: «Δεν ξεχνάμε πως η Ελλάδα μας δυσκόλεψε στο Βέλγιο» (vid)

bet365

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έδειξε να μην υποτιμάει την Εθνική μας ενώ διευκρίνισε πως εκτός απροόπτου ο Κομπανί δεν παίζει με την Ελλάδα. Τι επισήμαμε ο Βερτόνγκεν για το Ελλάδα - Βέλγιο.
Ο τεχνικός του Βελγίου σχολίασε μεταξύ άλλων:
Ακόμα και να μην μπορεί να παίξει ο Κομπανί έχουμε τους Σιμάν, Βερμάλεν και Ντεντντόκερ. Όλα αυτά τα υπολογίζουμε αλλά δεν είναι απαραίτητο να παίξει πάση θυσία ο Κομπανί. Εάν δω πως το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο με τον Κομπανί δεν θα τον βάλω να παίξει. Εκτός απροόπτου δεν θα αγωνιστεί και να μην φοβάται η Μάνστεστερ Σίτι δεν θα είμαστε απερίσκεπτοι μαζί του. Ο Τίλεμανς λογικά δεν θα ξεκινήσει διότι δεν έχει πολλά λεπτά συμμετοχής με την ομάδα του φέτος. Έχουμε κάνει πολλά βήματα για να γίνουμε πολύ καλή ομάδα και έχουμε ταλέντο και δύναμη. Θεωρώ ότι αύριο θα πάρουμε πολλές απαντήσεις διότι το ματς δεν είναι εύκολο. Για την θέση του Ντε Μπρόινε η ομάδα θα δει το που θα τον χρειαστεί. Με Εσθονία με είχε εντυπωσιάσει. Μαζί με Αζάρ και Μερτένς πίσω από Λουκάκου ήταν ο κορυφαίος επιθετικός σχηματισμός που έχω δει ποτέ στην ομάδα.
Μπορεί να παίξει και πιο ψηλά στον άξονα. Ξέρω το τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Έχουμε φυσικά και την πιθανότητα για βασικούς Φελαϊνί και Ντεμπελέ. Θέλουμε την 11άδα που θα χειριστεί καλά την Ελλάδα. Στην έδρα μας μας είχαν δυσκολέψει πολύ. Δεν το ξεχνάμε αυτό. Θα είναι ένα μεγάλο τεστ για την ομάδα. Ο Φελαϊνί έχει προπονηθεί καλά ενώ για τον Αζάρ θα δούμε.
Ο Βερτόνγκεν είπε:
Η Ελλάδα μας έχει δείξει πως αμυντικά είναι πολύ καλή και δυνατή. Στο Βέλγιο είχαμε δυσκολίες. Ελπίζουμε τώρα να πάμε πιο καλά και να κερδίσουμε. Η Ελλάδα θα έχει τον κόσμο της, όμως αυτή η ατμόσφαιρα μπορεί να τους επηρεάσει από την άλλη πλευρά και να μας ωφελήσει. Πρέπει να έχουμε πιο ανεβασμένο ρυθμό και να βρούμε κενά και διαδρόμους. Η Ελλάδα παίζει πολύ αμυντικά και δεν είναι εύκολο. Το γκρουπ αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Οι Ελλάδα και Βοσνία είναι σοβαροί διεκδικητές. Θεωρώ ότι έχουμε πάει καλά στα ματς αυτά. Σε κάθε ματς πρέπει να πηγαίνεις για νίκη. Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να πάμε στα τελικά του Μουντιάλ.

Πιο κάτω δείτε το βίντεο της άφιξης των Βέλγων από το Nieuwsblad:

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα