Φιλικό: Κέρκυρα - Παναιγιάλειος 3-0

Νίκος Μαρούδας
Φιλικό: Κέρκυρα - Παναιγιάλειος 3-0

bet365

Φιλική τριάρα για την Κέρκυρα απέναντι στον Παναιγιάλειο, στο πρώτο παιχνίδι του Αλέκου Βοσνιάδη στους Φαίακες!

Πολύ εύκολη νίκη για την Κέρκυρα στο φιλικό... ξεμούδιασμα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο. Οι Φαίακες, ήταν ανώτεροι σε όλη την αναμέτρηση και έφτασαν άνετα στο 3-0, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να δοκιμάζει κάποια πράγματα και ενόψει Παναθηναϊκού.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ισπανία - Ιταλία . *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 11' από τον Παμλίδη, με τον Κόντο στο 20' να σημειώνει το 2-0, ενώ το 3-0 έγινε πέντε λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Μπαλάφα. Ο Παναιγιάλειος, είχε δοκάρι στο 33' με τον Κριστέτο, ενώ στο 85' ο Κόκκορης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης (46' Κολοβούρης), Σοϊλέδης (46' Αναστασίου), Γκομέζ (46' Ιωάννου), Βενέτης (46' Κρητικός), Γρομητσάρης, Σιόντης (46' Βάργκας), Έπστάιν (46' Γεωργίου), Κόντος (46' Κέβιν), Μπαλάφας (46' Μπάουμαν), Ντουαλά (46' Ζορμπάς), Παμλίδης (46' Σπίνουλας).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Πολίτης (46' Αθανασίου), Ρέλλας (46' Τσερκέζος), Κοντοχρήστος (63' Ντέμο), Σμίλτος (85' Σακκελαρόπουλος), Βλάχος, Γκούμας (46' Μπρους), Γαβριηλίδης (60' Καζναφέρης), Κριστέτο (85' Τσουρής), Αρναρέλλης (70' Κόκκορης), Γεωργακόπουλος (46' Σταματής), Σκαρτσίλας (60' Κάναλς).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα