Ολυμπιακός: Το μεγάλο του... όπλο ο άξονας!

Ολυμπιακός: Το μεγάλο του... όπλο ο άξονας!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το μεγάλο του... όπλο ο άξονας!

bet365

Ο Ολυμπιακός και φέτος το καλοκαίρι έκανε πάνω από 10 νέες προσθήκες, ωστόσο η μεγάλη του δύναμη είναι ο άξονάς του. Το Gazzetta.gr παρουσιάζει τα δεδομένα.
Ακόμα και δίχως τον παροπλισμένο και εκτός πλάνων Μάρτινς που μπορεί και να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός φέτος ως προς το κέντρο του έχει ουκ ολίγες και ποιοτικές επιλογές. Παίκτες που μπορεί να βγουν ακόμα και MVP του φέτος όπως ο εξαιρετικός Οτζίτζα Οφόε ή ο Ζιλέ. Για αρχή για εξάρια έχει τους Ζιλέ, Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε, Ζντιέλαρ αλλά και τον Ταχτσίδη. Για οκτάρια τον Ζιλέ, τον Οφόε, τον Ταχτσίδη, ξανά τον Σέρβο και ενώ για εκεί ο Χάσι υπολογίζει και τον Φορτούνη. Ακόμα για την θέση Νο8 υπάρχει και ο Ανδρούτσος.
Ως δεκάρια έχει τον Οτζίτζα Οφόε, τον Φορτούνη και τον Μάριν ο Κοσοβάρος τεχνικός. Εκεί μπορεί να παίξει και ο πιτσιρικάς Ανδρούτσος. Επίσης διαθέτει και παίκτες που παίζουν πάνω από μία αμυντική θέση, όπως ο Ρομαό (στόπερ και αμυντικό χαφ) αλλά και ο Βούκοβιτς (σέντερ μπακ και αμυντικός μέσος). Με άλλα λόγια σε σχέση και με άλλες χρονιές οι λύσεις που έχει στα χέρια του το προπονητικό team είναι ουκ ολίγες. Ας δούμε λοιπόν ανά θέση τις λύσεις του:
ΕΞΑΡΙΑ: Ζιλέ, Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε, Ζντιέλαρ και Ταχτσίδης (σ.σ. υπάρχει ακόμα και ο Βούκοβιτς).
ΟΚΤΑΡΙΑ: Ζιλέ, Οτζίτζα Οφόε, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ, Φορτούνης και Ανδρούτσος.
ΔΕΚΑΡΙΑ: Φορτούνης, Οτζίτζα Οφόε, Μάριν και Ανδρούτσος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα