Περογαμβράκης: «Θα επιστρέψω για την άνοδο»

Περογαμβράκης: «Θα επιστρέψω για την άνοδο»

Gazzetta team
Περογαμβράκης: «Θα επιστρέψω για την άνοδο»

bet365

Την υπόσχεση πως θα επιστρέψει σύντομα για να βοηθήσει τον ΟΦΗ να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ, έδωσε μετά το χειρουργείο του ο Αλέξης Περογαμβράκης.

«Θα επιστρέψω δυνατός για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας μας στην Σούπερ Λίγκ!». Με τα συγκινητικά αυτά λόγια, στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ο αρχηγός της ομάδας, Αλέξης Περογαμβράκης, λίγο μετά την επέμβαση που έκανε, μετά τη ρήξη πρόσθιoυ χιαστού που υπέστη, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΟΦΗ.

Ο 29χρονος επιθετικός, χειρουργήθηκε το πρωί της Παρασκευής (1/9) από τον γιατρό του ΟΦΗ χειρούργο-ορθοπεδικό Γιώργο Στεφανουδάκη και από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, ήταν συμπαίκτες και φίλοι.

«Δυστυχώς για μια ακόμη φορά, είχα ραντεβού με την ατυχία. Δεν θα το βάλω όμως κάτω. Θα επιστρέψω δυνατός για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας μας στηνΣούπερ Λίγκ» ήταν τα λόγια του Αλέξη Περογαμβράκη, ο οποίος θα μείνει μερικές μέρες ακόμη στην Ιντερκλίνικ και μετά θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν πίο γρήγορα και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, ο χρόνος αποθεραπείας προσδιορίζεται στους 6 μήνες.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα