Ενρίκε: Εκλεισε στην Καραμπάχ με ρήτρα 5 εκατ. ευρώ!

Ενρίκε: Εκλεισε στην Καραμπάχ με ρήτρα 5 εκατ. ευρώ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ενρίκε: Εκλεισε στην Καραμπάχ με ρήτρα 5 εκατ. ευρώ!

bet365

Οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού στην Καραμπάχ, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βάζει ρήτρα αγοράς του από την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν στα 5.000.000 ευρώ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Δανία – Πολωνία με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Πριν από λίγο η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε το δανεισμό του Πέδρο Ενρίκε στην Καραμπάχ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με την Καραμπάγκ για τον δανεισμό του Πέδρο Ενρίκε για ένα έτος, με δικαίωμα αγοράς το καλοκαίρι του 2018», αναφέρει η ανακοίνωση με τους ασπρόμαυρους να εύχονται στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή «καλή επιτυχία στις υποχρεώσεις του με τη νέα του ομάδα».

Οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος το μεσημέρι της Παρασκευής (31/8) με τον ΠΑΟΚ να βάζει ρήτρα αγοράς του Ενρίκε το ερχόμενο καλοκαίρι, μετά τη λήξη του δανεισμού του, στα 5.000.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα