Τάσο Δουβίκα, η Εθνική Νέων είναι μονόδρομος! (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Τάσο Δουβίκα, η Εθνική Νέων είναι μονόδρομος! (vid)

bet365

Ένα από τα ταλέντα που χρήζουν προσοχής είναι ο Τάσος Δουβίκας του Αστέρα Τρίπολης, ο 18χρονος επιθετικός που η κλήση του στην Εθνική αναμένεται να έρθει πολύ γρήγορα.

Δοκίμασε την τύχη σου και μπες στην κλήρωση για ένα Opel Adam (21+)!

Ο Τάσος Δουβίκας είναι από τα πιο «hot» φρέσκα ονόματα που υπάρχουν στα ρόστερ των ομάδων της Super League.

Ο 18χρονος αποτελεί τρανό παράδειγμα προς μίμηση για πολλά παιδιά που θέλουν να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα. Μέσα από την προετοιμασία στην οποία συμμετείχε, σκοράροντας στα φιλικά και κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση του Στάικου Βεργέτη.

Ο τεχνικός των Αρκάδων τον βάζει στο ματς με τον ΠΑΣ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και γίνεται ο ο 7ος νεότερος παίκτης στην ιστορία του Αστέρα που παίζει στη Super League. Στο εν λόγω ματς δεν ήθελε και πολύ να κάνει το 2-2, ενώ με την ΑΕΛ είναι κανονικά στην αποστολή.

Παρά το ότι είναι άκρως υπολογίσιμη μονάδα στην ομάδα του είδε το όνομά του να μην είναι στις κλήσεις της Εθνικής Νέων κόντρα στη Λετονία. Η... στραβή έγινε αλλά το ταλέντο είναι τέτοιο που η στιγμή να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος δεν θα αργήσει. Εξάλλου, ξέρετε πολλούς 18χρονους να έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα του και να μην είναι μόνο για τις προπονήσεις; Η απάντηση, δυστυχώς, είναι όχι. Και γι αυτό το βλέμμα του Γιάννη Γκούμα δεν θα αργήσει να πέσει πάνω του.

Το γκολ του στο φιλικό με τη Σπάρτη, όπου ο Αστέρας νίκησε 2-1:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα