Συνεχίζει να γράφει ρεκόρ ο Κριστιάνο (vid)

Συνεχίζει να γράφει ρεκόρ ο Κριστιάνο (vid)

Gazzetta team
Συνεχίζει να γράφει ρεκόρ ο Κριστιάνο (vid)

bet365

Ο CR7 ξεκίνησε με δύο γκολ κόντρα στα Νησιά Φερόε, έγινε πρώτος Ευρωπαίος αρχισκόρερ σε προκριματικά Μουντιάλ (28 συνολικά) και κυνηγάει το απόλυτο επίτευγμα του θρυλικού Φέρεντς Πούσκας.

Στο 3' απογειώθηκε για ένα εκπληκτικό αεροπλανικό και στο 29' έβαλε το δεύτερο με πέναλτι κόντρα στα Νησιά Φερόε. Με αυτά τα δύο γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 28 συνολικά σε προκριματικές φάσεις Μουντιάλ και ξεπέρασε τον Αντρέι Σεβτσένκο (26'), για να βρεθεί μόνος του στη σχετική κορυφή.

Δεν ήταν όμως αυτό το μοναδικό επίτευγμα που παρήγαγε το παιχνίδι για τον CR7. Τα 13 είναι σε αυτή τη σειρά προκριματικών (σε έξι αγώνες) για τα γήπεδα της Ρωσίας και τον ξεπερνάει μόνο ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς (14 στο δρόμο για το Μουντιάλ του 1998).

Δοκίμασε την τύχη σου και μπες στην κλήρωση για ένα Opel Adam (21+)!

Επίσης, συνολικά στην καριέρα του με το εθνόσημο έφτασε τα 77 σε 146 παρουσίες και άφησε πίσω του τον Ούγγρο, Σάντορ Κόκσις (75 σε 68 αγώνες). Εμεινε έτσι στη 2η θέση των αρχισκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων με τις Εθνικές, πίσω μόνο από τον θρυλικό Φέρεντς Πούσκας (84 σε 89).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα