Πήρε Αναστασόπουλο η Λαμία (pic)

Gazzetta team
Πήρε Αναστασόπουλο η Λαμία (pic)

bet365

Ο 24χρονος χαφ που έλυσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ θα συνεχίσει στους «νεοφώτιστους».
Σε ακόμη μία προσθήκη προχώρησε η Λαμία, καθώς απέκτησε τον Νίκο Αναστασόπουλο. Ο 24χρονος χαφ έλυσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Λάρισα και συμφώνησε άμεσα με τους «νεοφώτιστους».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Αναστασόπουλο. Γεννήθηκε στη Σπάρτη το 1993 και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος σε Αστέρα Τρίπολης, Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή και Λάρισα.
Η δήλωση του ποδοσφαιριστή μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύθηκαν. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να δικαιώσω τον προπονητή μου για την επιλογή του.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα