Σκάει η «βόμβα» με Βιεϊρίνια!

Σκάει η «βόμβα» με Βιεϊρίνια!

Σκάει η «βόμβα» με Βιεϊρίνια!

bet365

ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια τα λένε σε λίγο στην Τούμπα και όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία για την μεγάλη επιστροφή του Πορτογάλου στον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Ελλάδα – Εσθονία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στην Τούμπα είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Σε λίγη ώρα στην Τούμπα θα γίνει το ραντεβού μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ατζέντη του Πορτογάλου άσου, Πολ Κουτσολιάκου, όπου και θα ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Βιεϊρίνια τα έχει βρει σε όλα με τον Δικέφαλο του Βορρά, η Βόλφσμπουργκ από την πλευρά της έχει κατεβάσει τις απαιτήσεις της και μόλις ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, τότε ο παίκτης θα περάσει άμεσα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να καταφέρουν να προλάβουν το deadline της ΕΠΟ (μέχρι τις 20:00) για την πραγματοποίηση των μεταγραφών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα