Στα 17.5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του Ρέτσου, λένε οι Γερμανοί!

Στα 17.5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του Ρέτσου, λένε οι Γερμανοί!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Γερμανία, η Μπάγερ Λεβερκούζεν ισχυρίζεται ότι για τη μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου χρειάστηκε να δαπανήσει 17.5 εκατ. ευρώ!

Ελλάδα – Εσθονία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φορτούνης σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στο Λεβερκούζεν βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερ Λέβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ έχοντας φέρει σε πέρας την αποστολή του.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος αποτελούσε διακαή πόθο των «ασπιρίνων» ντύθηκε και επίσημα στα χρώματα του γερμανικού συλλόγου.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr από την Γερμανία αναφέρουν πως η μεταγραφή του 19χρονου σέντερ μπακ «κλείδωσε» στα 17,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει ένα 15% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Παράλληλα οι άνθρωποι της Μπάγερ Λεβερκούζεν μετέφεραν στους ρεπόρτερ του συλλόγου πως δεν έχει συμπεριληφθεί ρήτρα αποδέσμευσης για τον Ρέτσο.

Ο Έλληνας σέντερ μπακ αναμένεται να ταξιδέψει μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα στη Γερμανία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της Λεβερκούζεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα