Διπλό μπαμ η Σαμπντόρια από την Νάπολι

Θοδωρής Βασίλης
Διπλό μπαμ η Σαμπντόρια από την Νάπολι

bet365

Η Σαμπντόρια συμφώνησε σε όλα με την Νάπολι για την απόκτηση των Ντουβάν Ζαπάτα και Ιβάν Στρίνιτς έναντι του ποσού των 22 εκατ. ευρώ.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Γαλλία – Ολλανδία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Διπλό μπαμ από την Σαμπντόρια. Οι «μπλουτσερκιάτι» συμφώνησαν σε όλα με την Νάπολι έναντι του ποσού των 22 εκατ. ευρώ για τον διεθνή Κολομβιανό επιθετικό, Ντουβαν Ζαπάτα αλλά και για τον διεθνή Κροάτη μπακ, Ιβάν Στρίνιτς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονταν σε προχωρημένες επαφές με τις Σασουόλο (ο πρώτος) και Φιορεντίνα (ο δεύτερος), αλλά η «Ντόρια» κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε να τους κλείσει. Ο Ζαπάτα τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν δανεικός στην Ουντινέζε, ενώ και ο Στρίνιτς επίσης δεν ήταν στα πλάνα του τεχνικού των «παρτενοπέι» Μαουρίτσιο Σάρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα