Τα φαβορί για την 11άδα της Εθνικής

Δημήτρης Τομαράς
Τα φαβορί για την 11άδα της Εθνικής

bet365

Ο Μίκαελ Σκίμπε δείχνει πως έχει κατασταλάξει στην 11άδα για το ματς της Εθνικής μας ομάδας με τους Εσθονούς. Ποιά δείχνουν να είναι τα φαβορί.
Την εστία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα υπερασπιστεί ο Ορέστης Καρνέζης. Δεξί μπακ επικρατέστερος δείχνει ο Μανιάτης αλλά μπορεί να παίξει εκεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Για δεξιά (σ.σ. στο δεξί άκρο της άμυνας) ο Σκίμπε είχε αναφέρει πάντως ως επιλογές και τους Σιώπη, Ρέτσο και Σταφυλίδη.
Οι δύο στόπερ θα είναι οι Μανωλάς και Τζαβέλλας και υποψήφιος και για εκεί είναι ο Κυριάκος. Αρ. μπακ ο Σταφυλίδης και άξονας με Ζέκα και Σάμαρη. Δεκάρι ο Φορτούνης, στα δύο άκρα οι Δώνης και Μάνταλος και φορ ο Βέλλιος. Τονίζεται πως στο όριο καρτών εν όψει του επόμενου παιχνιδιού με το Βέλγιο είναι οι: Κώστας Μανωλάς, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Σταφυλίδης, Τάσος Δώνης και Κώστας Μήτρογλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα