Ελιουνούσι: «Ναι είναι πιθανό να πάω Τουρκία»

Ελιουνούσι: «Ναι είναι πιθανό να πάω Τουρκία»

Δημήτρης Τομαράς
Ελιουνούσι: «Ναι είναι πιθανό να πάω Τουρκία»

bet365

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στη Νορβηγία το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr από τις αρχές Αυγούστου για το σοβαρό ενδεχόμενο να πάει Τουρκία.

Ως γνωστόν από τις αρχές Αυγούστου σας είχαμε μεταφέρει τα δεδομένα για Ελιουνούσι και Τουρκία, όπως και πιο μετά την συνέχεια του θέματος με μεγάλο φαβορί την Αλάνιασπορ.

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι επιβεβαίωσε το θέμα με δηλώσεις του στο δίκτυο VG στο περιθώριο της παρουσίας του στην Εθνική Νορβηγίας: «Ναι είναι πιθανό να πάω Τουρκία. Υπάρχει ενδιαφέρον για μένα και πολύ έντονο το τελευταίο διάστημα. Μεταξύ άλλων είναι και από Τουρκία όπως είπα και πριν. Θα ξέρουμε πολύ σύντομα καθώς έχω συμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια με Ολυμπιακό και η ομάδα παίζει Champions League. Όμως όσο το παράθυρο των μεταγραφών είναι ανοιχτό όλα είναι πιθανά. Εξετάζω τις προοπτικές μου. Στην ομάδα έχουμε νέο τεχνικό τώρα και εγώ δεν ήμουν από την αρχή λόγω της Εθνικής. Μετά μου είπε ο κόουτς ότι επειδή πήγα αργότερα και δεν με ήξερε τόσο καλά δεν ήμουν πρώτη επιλογή και μου ζήτησε να δείχνω το τι μπορώ ότι μου δίνει ευκαιρίες. Μετά όμως είχα και τραυματισμό στον αστράγαλο που με άφησε εκτός». Κατά τα άλλα πάντως το τεχνικό team της Εθνικής μετέφερε στον Ελιουνούσι πως αφού δεν παίζει τόσο στον Ολυμπιακό το ιδανικό θα ήταν να αλλάξει ομάδα, κάτι που δήλωσε και ο κόουτς Λάγκεμπαρκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα