Ξέσπασμα Ναϊνγκολάν: «Τη μια καπνίζω, την άλλη πίνω, τώρα μου λένε ότι δεν έχω μυαλό...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ξέσπασμα Ναϊνγκολάν: «Τη μια καπνίζω, την άλλη πίνω, τώρα μου λένε ότι δεν έχω μυαλό...»

bet365

Έχοντας σκεφτεί λίγο πιο ήρεμα και ανακαλώντας την αρχική του απόφαση για απόσυρση από την εθνική ομάδα του Βελγίου, ο Ράτζα Ναϊνγκολάν ξεσπά και αναφέρει πως αντιμετωπίζεται ως το «μαύρο πρόβατο» παρά την απόλυτη ειλικρίνειά του για τον τρόπο ζωής, αλλά όντας απόλυτα σοβαρός στο γήπεδο.

ΜΑΥΡΟ ή ΚΙΤΡΙΝΟ; Παρακολούθησε την ταινία δράσης της bwin, μάντεψε το νικητή και μπες στη μεγάλη κλήρωση για ένα Opel Adam (21+)!

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν τον κάλεσε στην αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» για τα προσεχή ματς με Γιβραλτάρ και Ελλάδα και σε πρώτη φάση, ήταν τέτοια η πικρία και η απογοήτευση του 29χρονου μεσοεπιθετικού της Ρόμα που σκέφτηκε την απόσυρση από την εθνική ομάδα του Βελγίου.

Όταν το ξανασκέφτηκε πιο ήρεμα, το πήρε πίσω και συνεχίζει να δηλώνει διαθέσιμος, ωστόσο, ξέσπασε σε συνέντευξη που παραχώρησε και στην οποία έβγαλε όλο το παράπονο που αισθάνεται από τη συμπεριφορά που τυγχάνει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

«Στην αρχή το πήρα πολύ βαριά και πόνεσα που δεν θα ήμουν στην εθνική ομάδα... Αντέδρασα υπερβολικά και λανθασμένα γι' αυτό και πήρα πίσω την απόφαση να μην ξαναπαίξω στην εθνική. Τη μια λένε ότι φταίει ότι καπνίζω. Την άλλη ότι πίνω. Την άλλη μου λένε ότι δεν είμαι συγκεντρωμένος και δεν μπορώ να παίξω σωστά. Πάντα σε μένα ξεσπούν. Ναι, πριν από το ματς με την Εσθονία είχα αργήσει σε μια ομιλία του κόουτς και με έδιωξε.

Το παραδέχομαι. Όμως κι άλλοι έχουν αργήσει σε παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν και δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, δεν έχει σημασία. Το μοναδικό πράγμα για το οποίο δεν ανέχομαι να μου μιλήσουν, είναι η αφοσίωσή μου γιατί πραγματικά είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου.

Όλοι νομίζουν ότι εγώ είμαι ένας άναρχος, που καπνίζω συνέχεια... Το έχω παραδεχθεί όμως δεν είμαι ο μόνος που καπνίζει. Η εικόνα που μου έχει χρεωθεί είναι λανθασμένη. Δεν ντρέπομαι για ό,τι έχω κάνει κι έχω πει, αλλά διαχωρίζω την προσωπική μου ζωή με το ποδόσφαιρο. Όταν είμαι στο γήπεδο, είμαι 120% συγκεντρωμένος στη δουλειά μου».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα