Αβέβαιο το μέλλον του Μήτρογλου στη Μπενφίκα!

Αβέβαιο το μέλλον του Μήτρογλου στη Μπενφίκα!

Αβέβαιο το μέλλον του Μήτρογλου στη Μπενφίκα!

bet365

Ανοικτό το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο Κώστας Μήτρογλου στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου από την Μπενφίκα!

Έπειτα από δύο γεμάτες σεζόν στην Μπενφίκα, οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται ο πρόεδρος των «Αετών», Λουίς Φελίπε Βιέιρα να συναινέσει στην παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου εάν φυσικά η ομάδα της Λισαβόνας ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο διεθνής φορ δεν έχει αγωνιστεί στην τρέχουσα σεζόν λόγω ενός τραυματισμού που αποκόμισε σε φιλικό ματς με την Λειψία.

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

Την ίδια στιγμή, ο τεχνικός της Μπενφίκα Ρουί Βιτόρια εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του νεοφερμένου φορ Χάρις Σεφέροβιτς, ο οποίος συνθέτει ένα εκρηκτικό δίδυμο στην επίθεση του συλλόγου με τον Ζόνας. Τρίτη λύση είναι ο Μεξικανός Ραούλ Χιμένες.

Το γεγονός πως ο πορτογαλικός σύλλογος διαθέτει τέσσερις φορ, αλλά και το σταθερό ενδιαφέρον ευρωπαϊκών -και όχι μόνο- συλλόγων για τον «Μητρογκόλ» δεν αποκλείεται να οδηγήσει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού σε σύλλογο εκτός Πορτογαλίας.

Η Μπενφίκα δείχνει πιο διαλλακτική σε σχέση με τα χρήματα που ζητούσε στο πριν από μερικούς μήνες δίχως αυτό να σημαίνει πως οι οικονομικές απαιτήσεις της μπορούν να καλυφθούν εύκολα.

Μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών αναμένεται η τοποθέτηση του πορτογαλικού συλλόγου στις προσφορές που έχουν καταφθάσει.

Ο Κώστας Μήτρογλου σε 88 ματς με τους «αετούς» έχει καταγράψει 52 γκολ και αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές των οπαδών του ιστορικού συλλόγου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα