Συλλυπητήρια επιστολή Γραμμένου σε Κουτσοκούμνη

Δημήτρης Τομαράς
Συλλυπητήρια επιστολή Γραμμένου σε Κουτσοκούμνη

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος απέστειλε την Τρίτη συλλυπητήρια επιστολή στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη για την απώλεια της κόρης του Έλμας σε ηλικία μόλις 33 ετών.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το παρακάτω:
«Προς Κωστάκη Κουτσοκούμνη, πρόεδρο Κ.Ο.Π.
Φίλε Κωστάκη, συγκλονισμένος, όπως όλοι οι συνάδελφοί μου, σου εκφράζω προσωπικά αλλά και εκ μέρους της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας τα θερμότερα συλλυπητήρια για την απώλεια της κόρης σου. Της μονάκριβής σου Έλμας.
Δεν υπάρχουν λόγια, όσο κι αν προσπαθούμε όλοι μας να βρούμε, που να μπορούν να εκφράσουν αυτά που νιώθουμε. Τίποτε δεν μπορεί να αποδώσει τη θλίψη που μας έχει κυριέψει για τον αδόκητο χαμό μιας νεαρής κοπέλας, μόλις 33 ετών, του παιδιού σου. Ως γονείς, ως συνάνθρωποι, ως συνάδελφοι, ως φίλοι, αδυνατούμε να πιστέψουμε το σκληρό παιχνίδι της μοίρας, όπως εκφράστηκε στη δική σου ζωή.
Φίλε Κωστάκη, ξέρουμε ότι οι ώρες που έχεις περάσει, που περνάς και που θα περάσεις ήταν, είναι και θα είναι δύσκολες. Ο δρόμος που έχει να διανύσεις δύσβατος και γεμάτος πόνο. Τη δύναμη για να σταθείς ορθός και ν’ αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες, εκτός από τον εαυτό σου, θα τη βρεις και στους φίλους σου. Κι εμείς θα είμαστε εκεί για σένα. Όποτε μας χρειαστείς.
Ας πορευτεί εν ειρήνη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάζει. Αιωνία της η μνήμη.
Εκ βάθους καρδίας
Βαγγέλης Π. Γραμμένος
Πρόεδρος Ε.Ε./Ε.Π.Ο.».
 

Τελευταία Νέα