Υπέγραψαν ο Ινάσιο και τρεις μικροί στην Κέρκυρα (vid)

Νίκος Μαρούδας
Υπέγραψαν ο Ινάσιο και τρεις μικροί στην Κέρκυρα (vid)

bet365

Ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας είναι κι επίσημα ο Ντα Σίλβα Ινάσιο Κέβεν, ενώ το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν και οι Μίσκου, Ζαΐμι και Νόκα.

Την απόκτηση του Ντα Σίλβα Ινάσιο Κέβεν, από την Ντεσπορτίβα της Βραζιλίας, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται κυρίως στην ομάδα Νέων του συλλόγου και αν δείξει πως αξίζει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα, τότε σίγουρα θα αγωνιστεί και με αυτή.

Από εκεί και πέρα, το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Φαίακες, υπέγραψαν και οι Μίσκου, Ζαΐμι, Νόκα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Γουίκομ – Μπρίστολ Ρόβερς. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει οτι προχώρησε στην υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές της Κ20 Μάρκο Μίσκου, Αλέξανδρο Ζαίμι και Κλίντον Νόκα καθώς και με τον Βραζιλιάνο Da Silva Inacio Queven που αγωνιζόταν στην Desportiva Guarulhos - Βραζιλίας.
Τους ευχόμαστε καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα