«Είκοσι εκατ. ευρώ για Ρέτσο η Ρεν»!

«Είκοσι εκατ. ευρώ για Ρέτσο η Ρεν»!

Δημήτρης Τομαράς
«Είκοσι εκατ. ευρώ για Ρέτσο η Ρεν»!

bet365

Οι Γάλλοι μεταδίδουν πως η Ρεν επανήλθε για τον Παναγιώτη Ρέτσο με ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ! Δεν επιβεβαιώνεται κάτι από Ολυμπιακό.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μπλάκπουλ – Γουίγκαν. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το «Radio Monte Carlo» μετέδωσε ότι η Ρεν θέλει πάρα πολύ τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό των «ερυθρολεύκων» και μάλιστα επανήλθε με νέα και σαφώς βελτιωμένη πρόταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Γάλλων η νέα προσφορά φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ! Πρόκειται για την ίδια ομάδα που είχε εμφανιστεί με πιο χαμηλή πρόταση, που είχε απορριφθεί. Από τον Ολυμπιακό προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα