Μαουρίσιο: Στο δρόμο για Θεσσαλονίκη (pic)

Μαουρίσιο: Στο δρόμο για Θεσσαλονίκη (pic)

Μαουρίσιο: Στο δρόμο για Θεσσαλονίκη (pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος χαφ ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (29/8) το ταξίδι από την Αγία Πετρούπολη για τη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να φτάσει το απόγευμα, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Προκριματικά Μουντιάλ, ΗΑΕ – Σαουδική Αραβία, ώρα 19:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Στον ΠΑΟΚ αναμένουν σήμερα το απόγευμα το Μαουρίσιο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί μια σημαντική μεταγραφή, που την κυνήγησε ο «Δικέφαλος» κοντά ένα μήνα.

Ο πρώην μέσος της Ζενίτ, αμέσως μετά την άφιξη του, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για τις τελικές επαφές και συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους του στο Instagram και να γνωρίσει την… αποθέωση από τους οπαδούς του «Δικεφάλου», που μέσα από τα σχόλια τους τον καλωσορίζουν στην ομάδα τους.

Пока Пока СПБ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mauricio_silveira88 (@mauricio_silveira88) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα