ΠΑΟΚ: Φιλικό το Σάββατο στο Βόλο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Φιλικό το Σάββατο στο Βόλο

bet365

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στο Λουτσέσκου για δοκιμές, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει σε φιλικό το ερχόμενο Σάββατο (2/9) στο Βόλο την τοπική ομάδα.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μετά από μερικές απαραίτητες «ανάσες» ο Ρουμάνος προπονητής καλείται να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, πλην των διεθνών, πάνω σε πολλά κομμάτια, να κάνει δοκιμές, να δει πρόσωπα και να αλλάξει πράγματα προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Μια δοκιμή θα γίνει το απόγευμα (19:00) του Σαββάτου (02/09) με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο FC σε φιλική αναμέτρηση, όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες με λίγα λεπτά παρουσίας στο γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα