Φιλική ισοπαλία σε γεμάτο «Γεντί Κουλέ» (pics)

Gazzetta team
Φιλική ισοπαλία σε γεμάτο «Γεντί Κουλέ» (pics)

bet365

Με τον κόσμο να είναι ο μεγάλος νικητής καθώς πάνω από 5.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ», ΟΦΗ και Ομόνοια αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Το πιο δυνατό φιλικό που έχει δώσει ως τώρα έδωσε ο ΟΦΗ. Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου φιλοξένησε μπροστά σε πάνω από 5.000 κόσμο την Ομόνοια με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα τέρμα, με την παράσταση όπως αναφέραμε να την... κλέβουν οι φίλοι των «ασπρόμαυρων».

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

Για την ιστορία οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 6' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Χαντί, ενώ για τους Κύπριους ισοφάρισε ο Μαντόρο με προβολή στο 35'.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βισκαδουρος με βοηθούς τους Παπαδάκη και Γαρεφαλάκη.

Oι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Στρέζος, Κομεσίδης, Μονιάκης, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Χαντί, Ορτέγκα, Μάρτος, Κουσκουνάς, Ποτουρίδης, Νάστος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Στρέζος, Κομεσίδης (60′ Σιώπης), Μονιάκης (60′ Κοιλιάρας), Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης (46΄Οικονόμου), Χαντί (84′ Παπατόλιος), Ορτέγκα (88′ Πλευράκης), Μάρτος (60′ Ογκμποε), Κουσκουνάς (46′ Μάνος), Ποτουρίδης (88′ Μπολάκης), Νάστος.

Ομόνοια: Παναγή, Δημητρίου, Ρενάτο Μαργκάσα, Γουίλιαμ Σοάρες (65′ Κατελάρης), Φαμπρίσιο (60′ Τζαΐλσον), Χέντβιγκες Μαδούρο (70′ Μπρέβελντ), Κανού, Χριστοφή, Νταρμπισάιαρ, Τζαρσίνιο, Λεάντρο Γκονζάλες

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα