Αισιόδοξα μηνύματα και νίκη(0-1) επί των Τρικάλων

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αισιόδοξα μηνύματα και νίκη(0-1) επί των Τρικάλων

bet365

Ο Άρης επικράτησε με 0-1 των Τρικάλων σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στη θεσσαλική πόλη, στον οποίον δεν έλειψαν τα νεύρα και οι εντάσεις μεταξύ των δύο παικτών.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Διαμαντόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 18ο λεπτό του αγώνα το οποίο κέρδισε ο Μουμίν. Ο τελευταίος μαζί με τον Νίκιτς ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν από τον Άρη. Στο παιχνίδι, τα Τρίκαλα απείλησαν πρώτα με ένα σουτ από τον Μίλιεβιτς. Στο 33ο λεπτό ο Άρης προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή αντικαθιστώντας τον τραυματία Δεληζήση με τον Μαραγκό. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Γροντή αλλά και με τον Καπό στο 43ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα Τρίκαλα απείλησαν στο 47ο λεπτό με τον Γκόλια. Από εκείνο το σημείο και μετά οι «κίτρινοι» ανέβασαν στροφές και δημιούργησαν φάσεις με τους Διαμαντόπουλο και Κάσσο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλή ευκαιρία με τους Πασά, Καπνίδη στο 73ο λεπτό αλλά και με τον Ντούνη στο 87ο λεπτό.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Στο 77ο λεπτό και μετά από επεισόδιο μεταξύ των Καπνίδη, Βέρτζου απειλήθηκε σύρραξη. Με την παρέμβαση πιο ψύχραιμων η κατάσταση δεν ξέφυγε αλλά και οι δύο παίκτες αντικαταστάθηκαν.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αθανασόπουλος, Βέρτζος (80’ Γκαλίτσιος), Κοτσώνης (46’ Γιαννίτσης), Πάνος, Γκόλιας, Αναστασόπουλος (46’ Τεγούσης), Τσιάρας, Γροντής (70’ Τόμιτς), Μίλιεβιτς (74’ Ντιατά), Τσίπρας (64’ Ζγκούρι), Καπό

ΑΡΗΣ: Καντιμοίρης (46’Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος(64’ Τσουμάνης), Σόουζα, Δεληζήσης (34’ Μαραγκός), Τζανακάκης (46’ Μπούρμπος), Νίκιτς, Μουμίν(82’ Νέτο), Μπαργκάν(64’ Μπαργκάν), Κάσσος(64’ Πασάς), Στεφάνοβιτς(64’ Λώττας), Διαμαντόπουλος(64’ Καπνίδης, 80’ Κλιγγόπουλος)

*Τα έσοδα του αγώνα τέθηκαν στη διάθεση της οικογένειας για την υποστήριξη του μικρού Κωνσταντίνου ο οποίος ζει τη δική του περιπέτεια έπειτα από ατύχημα. Μάλιστα, πριν από την έναρξη του αγώνα οι αρχηγοί των δύο ομάδων έδωσαν φανέλες και αναμνηστικά στη μητέρα του Κωνσταντίνου.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα