Φιλικό Παναχαϊκή-Προοδευτική 1-0

Gazzetta team
Φιλικό Παναχαϊκή-Προοδευτική 1-0

bet365

Η Παναχαϊκή φιλοξένησε την Προοδευτική στο πρώτο της φιλικό στην Πάτρα και πήρε τη νίκη με γκολ στο 90' του Ελευθεριάδη.

Την τρίτη της νίκη σε φιλικά παιχνίδια πέτυχε η Παναχαϊκή η οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδο της. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επικράτησε με 1-0 της Προοδευτικής με το γκολ του Ελευθεριάδη στο 90' (δυνατό σουτ). Συνολικά η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει νωρίτερα κάππιο τέρμα.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Οι συνθέσεις:
Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Μπιτσάκος, Γκίνο, Φωτάκης, Στεργίδης, Αποστολόπουλος, Μαστραντωνάκης, Γκέσιος.
Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι: Χαλκιάς, Αγουρίδης, Μασούρας, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Σπανός, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης

Προοδευτική (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Μπρέγκου, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μαρής, Χρήστου, Μπελέρης, Κανελλόπουλος, Δηλαβέρης, Ντάλλας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα