Με τρεις Ελληνες ξεκινά ο ΠΑΟΚ (vid)

Με τρεις Ελληνες ξεκινά ο ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα πέντε επίσημα παιχνίδια, όπου οι ξένοι είχαν σχεδόν το απόλυτο στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά υπάρχουν τρεις Ελληνες παίκτες στο αρχικό σχήμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, λόγω και των αρκετών προβλημάτων (Βαρέλα, Λέοβατς, Ενρίκε, Κάνιας), προχώρησε σε ένα εκτεταμένο rotation me πολλές αλλαγές και αποφάσισε να ξεκινήσει το ματς με τρεις Ελληνες (Μαλεζά, Λημνιό, Πέλκα).

Σούπερ Λίγκα, ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ, ώρα 21:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με τους: Ρέι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζά και Λεβέκ (κάνει ντεμπούτο).

Στο κέντρο οι Κάτσε και Σάχοφ σε ρόλο εσωτερικών μέσων, με τον Πέλκα να έχει επιτελικά καθήκοντα και στην επίθεση είναι οι Κάμπος, Λημνιός και Πρίγιοβιτς.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου», ο Ομάρ Ελ Καντουρί, βρίσκεται στον πάγκο μαζί με τους: Πασχαλάκη, Τσίμιροτ, Πούγγουρα, Μακ, Μπίσεσβαρ και Κουλούρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα