Μίτροβιτς: «Υπάρχουν άλλες λύσεις για μένα αλλά θέλω Νιουκάστλ»

Μίτροβιτς: «Υπάρχουν άλλες λύσεις για μένα αλλά θέλω Νιουκάστλ»

Δημήτρης Τομαράς
Μίτροβιτς: «Υπάρχουν άλλες λύσεις για μένα αλλά θέλω Νιουκάστλ»

bet365

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς είναι στην ατζέντα της ομάδας του Ολυμπιακού για φορ με τον Σέρβο άσο της Νιουκάστλ να προχωράει σε διευκρινιστικές δηλώσεις για το μέλλον του.

Ο 22χρονος ιδιαίτερα ακριβός φορ είναι στο στόχαστρο των Πειραιωτών με στόχο έναν δανεισμό από τη Νιουκάστλ. Ο εκ των στόχων του Ολυμπιακού από την Premier έκανε δηλώσεις πάντως για το μέλλον του. Μεταξύ άλλων ο Μίτροβιτς είπε:

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μονακό – Μαρσέιγ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Προς το παρόν το μυαλό μου είναι εδώ. Είμαι εδώ στην ομάδα. Εφόσον τελικώς μείνω θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω πολλές λύσεις για το μέλλον μου εάν δεν μείνω αλλά θα ήθελα να συνεχίσω στη Νιουκάστλ. Θέλω να είμαι στη Νιουκάστλ και τη νέα χρονιά. Προσπαθώ να παίρνω διαρκώς λεπτά συμμετοχής, να σκοράρω και να προσφέρω. Νιώθω πως και εγώ και η ομάδα βελτιωνόμαστε διαρκώς. Οι οπαδοί μας είναι τρομεροί και η ατμόσφαιρα εξαιρετική. Ελπίζω να παραμείνω, να βάλω και άλλα γκολ και να πάνε όλα καλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα