Καπίνο: «Να τους δούμε στα μάτια, στόχος μας είναι η 3η θέση»

Καπίνο: «Να τους δούμε στα μάτια, στόχος μας είναι η 3η θέση»

Gazzetta team
Καπίνο: «Να τους δούμε στα μάτια, στόχος μας είναι η 3η θέση»

bet365

Η τρίτη θέση στους ομίλους του Champions League αποτελεί αντικειμενικό στόχο για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος τόνισε τη σημασία να πάριε η ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στη Σπόρτινγκ.

Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε στην «Real News» για την κλήρωση στο Champions League, αλλά και την επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα είπε:

Για την κλήρωση του Champions League: «Η κλήρωση είναι δύσκολη, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε άγχος απέναντι σε τόσο καλές ομάδες. Αυτό που θέλαμε ήταν να έχουμε άλλη ομάδα από το τελευταίο γκρουπ δυναμικότητας. Γνωρίζουμε όλοι ποια είναι η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους δούμε στα μάτια και στόχος μας είναι η 3η θέση που οδηγεί στη συνέχεια στο Europa League. Ό,τι μπορούμε να πάρουμε από αυτά τα δύσκολα ματς, καλό θα είναι για μας».

Για το πρώτο ματς κόντρα στην Σπόρτινγκ στο Καραϊσκάκη: «Είναι σημαντικό να μπούμε με το δεξί. Είναι το πρώτο ματς στους ομίλους, είναι η ανταγωνίστριά μας για την 3η θέση. Με τον κόσμο μας στην πρεμιέρα και στο γήπεδό μας, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό το ματς και να έχουμε 3 βαθμούς. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, γνωρίζουμε πόσο καθοριστική μπορεί να είναι».

Για το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα να έρθει για πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη σε συνδυασμό με την επιστροφή του Βαλβέρδε στο Φάληρο: «Όλα αυτά είναι ξεχωριστές στιγμές. Πολλές οι παρουσίες του Ολυμπιακού στον όμιλο, κάποια στιγμή θα ερχόταν και αυτή η κλήρωση με την Μπαρτσελόνα. Νομίζω πως είναι καλό ότι θα έρθει και πάλι στην Ελλάδα και στο Καραϊσκάκη ο κ. Βαλβέρδε. Ο κόσμος και πολλοί μέσα στον σύλλογο τον εκτιμούν, γενικά είναι ευκαιρία και για τους οπαδούς μας να δείξουν πόσο ξεχωριστός είναι ο Ολυμπιακός ως σύλλογος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα