Πανηλειακός: «Ουδέποτε είχαμε ενημέρωση για μετακίνηση οπαδών»

Gazzetta team
Πανηλειακός: «Ουδέποτε είχαμε ενημέρωση για μετακίνηση οπαδών»

bet365

Ο Πανηλειακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στο φιλικό με την Παναχαϊκή, τονίζοντας πως δεν υπήρξε ποτέ ενημέρωση για μετακίνηση οπαδών.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Πανηλειακού, με καθυστέρηση λόγω της αιφνίδιας αποχώρησης του Ν. Κουρμπανά από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, τοποθετείται σήμερα σε ο,τι αφορά τα πρωτόγνωρα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον "φιλικο" αγώνα με την Παναχαϊκή.

Ο συγκεκριμένος "φιλικος" αγώνας είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 23/8 και ώρα 20.00.
Ήδη, από την προηγούμενη ημέρα, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με μέλος του ΔΣ της Παναχαϊκής, μας γνωστοποιήθηκε ότι στο γηπεδο μαζί με την αποστολή της ομαδας θα παρευρίσκονταν 20-30 άτομα-φίλαθλοι (γονείς ποδοσφαιριστών, μέλη ΔΣ και φίλαθλοι).

Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να παραχωρηθεί στους φιλοξενούμενους η θύρα 7.
Οι ανωτέρω φίλαθλοι έφθασαν στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου μισή ώρα περίπου πριν τον αγώνα και εισήλθαν στη θύρα τους χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ όμως είχαμε την οποιαδήποτε ενημέρωση για μετακίνηση οργανωμένων οπαδών της Παναχαϊκής.

Έτσι λοιπόν, αμέσως μετά την εναρξη του παιχνιδιού, κατεφθασε πούλμαν με περίπου 40 οπαδούς της Παναχαϊκής οι οποίοι ενώ βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, αρχικά απευθύνθηκαν με υβριστικά συνθήματα προς του οπαδούς της ομάδας μας που ήσαν ήδη εντός του γηπέδου και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς οχημάτων και συμπλοκές με αστυνομικούς.

Το ΔΣ του Πανηλειακού καταδικάζει το σκηνικό της ντροπής που εκτυλίχθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σταδίου Πύργου στον αγώνα με την Παναχαϊκή καθώς και κάθε μορφή βίας.

Διαβεβαιώνουμε το φίλαθλο κοινό της Ηλείας ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε τα παιχνίδια του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ μας, να αποτελούν μια πραγματική γιορτή για μικρούς και μεγάλους.»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα