Το 10 το καλό της Γιούβε! (vid)

Το 10 το καλό της Γιούβε! (vid)

bet365

Η Τζένοα άρχισε όπως πέρυσι αλλά ο Ντιμπάλα είναι σε τρελή κατάσταση και με χατ-τρικ έδωσε τη νίκη (2-4) στους Μπιανκονέρι. Από ένα πέναλτι σε κάθε ομάδα μέσω βίντεο.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υπενθύμιζε την Παρασκευή ότι η Γιουβέντους κουράζεται πάντα στη Γένοβα, με εξαίρεση το περσινό ματς που έφαγε τρία γκολ στο 30λεπτο και έχασε ξεκούραστα... Το αυτογκόλ του Πιάνιτς στο... 1', μετά την καραμπόλα στο διώξιμο του Αλεξ Σάντρο, επανέφερε κακές σκέψεις για τους Τορινέζους και στο 7' τα φαντάσματα επανήλθαν για τα καλά, αφού ο Γκαλαμπίνοφ έκανε το 2-0 από το σημείο του πέναλτι. Απόφαση που πάρθηκε μέσω βίντεο για μαρκάρισμα του Ρουγκάνι στον σκόρερ, ο οποίος πάντως ήταν σε θέση οφσάιντ όταν πήρε την μπάλα.

Οπως και να έχει, η Γιούβε αντέδρασε σωστά φέτος και στο 14' το πλασέ του Ντιμπάλα με το δεξί, μετά το γύρισμα του Πιάνιτς, την έβαλε ξανά στο ματς (2-1). Οι Μπιανκονέρι πήραν την κατοχή, οι Ροσομπλού είχαν κάποιες καλές αντεπιθέσεις αλλά δεν τελείωσαν καμία όπως έπρεπε και τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο διαιτητής έδωσε και δεύτερο πέναλτι μέσω βίντεο, αυτή τη φορά υπέρ των φιλοξενούμενων για χέρι του Λάζοβιτς, για να γίνει το 2-2 από τον Ντιμπάλα.

Λίγο-πολύ, όλοι περίμεναν ότι στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους θα έβαζε το τρίτο γκολ που θα την έφερνε αγκαλιά με τη νίκη και αυτό έγινε στο 62' από πολύ ωραία ενέργεια του Κουαδράδο, μετά την μπαλιά του Μάντζουκιτς (2-3). Κι από εκεί και πέρα, με την Τζένοα να βγάζει και κούραση όσο περνούσε η ώρα, οι Τορινέζοι ήλεγξαν την κατάσταση, έφεραν τον αγώνα εκεί που ήθελαν και έφτασαν στο 2-4 στο 92' με το σουτ του Ντιμπάλα εντός περιοχής, με τον Αργεντίνο να κάνει χατ-τρικ.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ (74' Μπαρτσάλι), Ρουγκάνι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς (81' Μπετανκούρ), Κεντίρα (58' Ματουιντί), Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.

Απόδραση με Ντονσά
Στην πρεμιέρα η νεοφώτιστη Μπενεβέντο έκλεψε τις εντυπώσεις με την Σαμπντόρια στη Γένοβα αλλά ηττήθηκε. Ακριβώς το ίδιο έγινε και στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στη Serie A, με το 0-1 από την Μπολόνια. Αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο 55', όταν ο Ντονσά άντεξε στην κόντρα και τελείωσε σωστά τη φάση. Οι γηπεδούχοι, πάντως, ήταν καλύτεροι, πίεσαν, έκαναν φάσεις και στις καθυστερήσεις πίστεψαν ότι ισοφάρισαν με το γκολ του Λουτσιόνι αλλά τελικά αυτό ακυρώθηκε μέσω βίντεο, με το ματς να ολοκληρώνεται στο... 102'!

 

SERIE A Τελευταία Νέα