Η συγγνώμη του Τζάλμα (pic)

Η συγγνώμη του Τζάλμα (pic)

Gazzetta team
Η συγγνώμη του Τζάλμα (pic)

bet365

Ο Τζάλμα Κάμπος αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ,

«Ήταν μια δύσκολη νύχτα για όλους μας. Μια νύχτα την οποία θα πρέπει να θυμόμαστε αν θέλουμε να μεγαλώσουμε σαν ομάδα. Απολογούμαστε ειλικρινά σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε την κατάσταση και να παλέψουμε για τους εναπομείναντες στόχους. Ενωμένοι σαν ένα, πιο δυνατοί από ποτέ», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Αγκολέζος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου».

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα