Η Παρί «στέλνει» Καρνέζη στη Νάπολι

Θοδωρής Βασίλης
Η Παρί «στέλνει» Καρνέζη στη Νάπολι

bet365

Η Νάπολι ετοιμάζεται να παραχωρήσει τον Ρέινα στην Παρί Σεν Ζερμέν με έναν εκ των Ρούγι και Καρνέζη να είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο Πέπε Ρέινα συνεχίζει να βρίσκεται στο στόχατρο της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νάπολι να ζητάει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Ισπανού τερματοφύλακα. Από την πλευρά της η γαλλική ομάδα προσφέρει περίπου έξι εκατ. ευρώ και τον Αρεολά με την μορφή δανεισμού.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Ο τεχνικός των «παρτενοπέι», Μαουρίτσιο Σάρι, όμως δεν είναι ιδιαίτερα ζεστός για τον Αρεολά κι έχει ζητήσει την απόκτηση είτε του Χερόνιμο Ρούγι από την Ρεάλ Σοσιεδάδ, είτε αυτή του Ορέστη Καρνέζη.

Το πρόβλημα με τον Ρούγι είναι ότι εκτός από την Σοσιεδάδ θα πρέπει να δώσει το ΟΚ και η Μάντσεστερ Σίτι η οποία έχει δικαιώματα πάνω στον ποδοσφαιριστή.Αντίθετα, πιο εύκολα είναι τα πράγματα για τον Καρνέζη αφού το ποσό που απαιτείται για την απόκτησή του από την Ουντινέζε είναι μικρότερο ενώ και ο ίδιος έχει απορρίψει προτάσεις από τις Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας μόνο και μόνο για να μετακομίσει στον ιταλικό Νότο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα