Μαουρίτσιο: ξανά σε πρώτο πλάνο για ΠΑΟΚ

Μαουρίτσιο: ξανά σε πρώτο πλάνο για ΠΑΟΚ

bet365

Το όνομα του Χοσέ Μαουρίσιο επανέρχεται ως μια από βασικές, αν όχι το Νο 1, επιλογές του ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό του στη μεσαία γραμμή.

Από τις αρχές Αυγούστου, όταν το gazzetta.gr αποκάλυπτε το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Μαουρίσιο Ζοσέ ντα Σιλβέιρα Τζούνιορ, έχει κυλήσει αρκετός χρόνος, οι ασπρόμαυροι συνεχίζουν να ψάχνουν για τον ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή με τα χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου κι αυτός με τη σειρά του δεν έχει κλείσει σε ομάδα!

Ντόρτμουντ – Χέρτα με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ομπαμεγιάνγκ ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο «Δικέφαλος» έχει επιστρέψει, ο Μαουρίτσιο είναι ο βασικός στόχος, με το κασέ του να παραμένει αρκετά υψηλό, όχι όμως στα δεδομένα που ήταν πριν 20-25 μέρες, συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς δεν προχώρησε καμία από τις συζητήσεις που είχε ο ατζέντης του με ομάδες, όπως η Βαλένθια, η Αντερλεχτ και η Χοφενχάιμ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ενημερωθεί για τα οικονομικά δεδομένα της ακριβώς μεταγραφής και είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση.

Θυμηθείτε στο θέμα του gazzetta.gr το ποιος είναι ο Χοσέ Μαουρίσιο…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα