Για Τουρκία ο Ελιουνούσι και οι άλλες εξελίξεις...

Για Τουρκία ο Ελιουνούσι και οι άλλες εξελίξεις...

Δημήτρης Τομαράς
Για Τουρκία ο Ελιουνούσι και οι άλλες εξελίξεις...

bet365

Συνεχίζει να είναι εξαιρετικά πιθανό ο Ελιουνούσι να πάει Τουρκία (σ.σ. φαβορί η Αλάνιασπορ), το θέμα Πάρντο με Ιντεπεντιέντε παραμένει ανοιχτό ενώ ο Ολυμπιακός πέραν του Τζούρτζεβιτς έχει και κάτι... άλλο για φορ.
Σύμφωνα με τις νεότερες πηγές υπάρχουν ακόμα συζητήσεις για τον Νορβηγό (σ.σ. κυρίως με Αλάνιασπορ που δείχνει το φαβορί και όπου παίζουν οι Μανιάτης και Τζαβέλλας) και φυσικά πολύ πιθανό ενδεχόμενο να μετακομίσει άμεσα στην γειτονική μας χώρα. Για τον Πάρντο και την Ιντεπεντιέντε γίνονται επίσης δεδομένα επαφές και είναι ανοιχτό το θέμα ενώ εκτός από τον Τζούρτζεβιτς στο Λιμάνι έχουν και τουλάχιστον μία ακόμα μία πολύ καλή επιλογή για την γραμμή κρούσης.
Μπορεί και επιλογή από το πάνω... ράφι. Οι εξελίξεις... τρέχουν και αναμένονται τα νεότερα από μέρα σε μέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα