Ο Ρεμί μπορεί να φέρει Αραούχο!

Ο Ρεμί μπορεί να φέρει Αραούχο!

Gazzetta team
Ο Ρεμί μπορεί να φέρει Αραούχο!

bet365

Η Λας Πάλμας είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Λοΐκ Ρεμί, ο οποίος μπορεί να απελευθερώσει τον Σέρχιο Αραούχο για να έρθει στην ΑΕΚ.

Μπορεί ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας να υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι ο Αργεντίνος άσος θα παραμείνει αλλά οι κινήσεις της Λας Πάλμας διατηρούν ολοζώντανες τις ελπίδες της Ενωσης. Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ισπανοί, η Λας Πάλμας είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γάλλου φορ Ρεμί, με τον οποίο έχει ήδη συμφωνήσει, περιμένοντας το "ΟΚ" της Τσέλσι. Αν η μεταγραφή, όπως προβλέπουν στην Ισπανία, ολοκληρωθεί, τότε θα έχει ανοίξει ο δρόμος για την παραχώρηση του Αραούχο στην ΑΕΚ, η οποία έχει κάνει την πρόταση της και περιμένει την Λας Πάλμας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα