Παιχνίδι τακτικής για Αραούχο!

Gazzetta team
Παιχνίδι τακτικής για Αραούχο!

bet365

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας τόνισε ότι αρχικά δεν πρόκειται να υπάρξουν αποχωρήσεις από την ομάδα, απαντώντας... αινιγματικά για τον Αραούχο!

Στην ΑΕΚ περιμένουν τον Σέρχιο Αραούχο και το... πόκερ όπως φαίνεται συνεχίζεται. Ο πρόεδρος της ομάδας Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ τόνισε ότι προς το παρόν δεν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αραούχο, δείχνοντας ότι οι απαιτήσεις της ομάδας του ακόμα δεν έχουν ικανοποιηθεί.

«Κάποια αποχώρηση;» Ο Αραούχο θα μείνει; «Σε πρώτη φάση, όχι», είπε απαντώντας στο Radio Marca των Κανάριων για τις αποχωρήσεις και πρόσθεσε, για τον Αργεντινό: «Έχουμε έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Αραούχο. Είναι περιουσιακό στοιχείο μας και στόχος μας είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα από την απόδοσή του», είπε χαρακτηριστικά. Το θέμα, πάντως, παραμένει ορθάνοιχτο!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Κολωνία – Αμβούργο. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα