Μπακάκης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Μπακάκης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης τόνισε ότι η ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί κάτι από την κλήρωση ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με την Μπριζ.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ ΦΜ:

Για την πρώτη του αντίδραση μετά την κλήρωση: «Όταν είναι στον όμιλο σου η Μίλαν από τη μία λες πως είναι ωραίο ότι θα αποκτήσεις εμπειρία αλλά από την άλλη μιλάμε για μια ομάδα σε τρομερή κατάσταση. Η Ριέκα έδειξε κόντρα στον Ολυμπιακό πως έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία όμως είναι στα κυβικά μας. Μπήκαμε στους ομίλους και πλέον πρέπει να ευχαριστηθούμε αυτό που θα ζήσουμε, όπως και χθες με την Μπριζ. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Για το δυναμικό ξεκίνημα στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπριζ: «Μας βγήκε και στο πρώτο παιχνίδι αυτό. Είναι κάτι που μας ζητάει ο προπονητής να παίζουμε με πάθος και ψυχή από την αρχή. Είχαμε πεισμώσει μετά την ΤΣΣΚΑ και το πιστεύαμε πως μπορούμε να προκριθούμε. Είχαμε πει πως θα μπούμε με πάθος και ψυχή και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Κολωνία – Αμβούργο. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Για την προσωπική του εμφάνιση και τις οδηγίες που είχε: «Στόχος μας αρχικά ήταν να κρατήσουμε το μηδέν και όταν μας δοθεί η ευκαιρία να πετύχουμε κάποιο γκολ. Όταν είχαμε τη δυνατότητα ανεβαίναμε είτε εγώ είτε ο Λόπες»

Για τον Σιμόες: «Τον ''πειράξαμε'' περισσότερο για τα όσα πέτυχε. Ήταν πάρα πολύ χαρούμενος και έκανε καλό σε όλη την ομάδα. Σφραγίσαμε την πρόκριση με τα γκολ του και το κερδισμένο πέναλτι».

Για το σύστημα 3-5-2 και αν ταιριάζει στην ΑΕΚ: «Η ομάδα έχει τους παίκτες για να παίξει αυτό το σύστημα. Έχει ποιοτικά στόπερ. Και εγώ και ο Γκάλο είμαστε επιθετικογενή μπακ και το γεγονός πως παρουσιάζεται σταθερή η τριάδα των στόπερ μας κάνει να νιώθουμε ασφαλής».

Για το καλό ξεκίνημα που έχει κάνει τη φετινή σεζόν: «Βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου και νιώθω πολύ καλά από την προετοιμασία. Μπήκαμε στους ομίλους και ξεκινήσαμε δυνατά. Έχω να δώσω πολλά ακόμη».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα