Η νίκη της ΑΕΚ επί της Μίλαν το 2006 (vid)

Δήμος Μπουλούκος
Η νίκη της ΑΕΚ επί της Μίλαν το 2006 (vid)

bet365

Aντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, ξανά η Μίλαν και όλοι θυμήθηκαν το 2006, όταν ο Δικέφαλος είχε νικήσει τη σπουδαία ιταλική ομάδα με γκολ του Ζούλιο Σέζαρ!

Στις 21 Νοεμβρίου 2006 η ΑΕΚ κέρδιζε τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ με 1-0, χάρη σε γκολ του Ζούλιο Σέζαρ (32'), για το Champions League, σε αγώνα για τον όμλο που συμπλήρωναν η Λιλ και η Αντερλεχτ.

Στο 32’ του αγώνα ο Ζούλιο Σέζαρ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, καθήλωσε τον Ντίντα για να πετύχει σίγουρα το σημαντικότερο τέρμα της καριέρας του στην ΑΕΚ αλλά και να βάλει φωτιά στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Κολωνία – Αμβούργο. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στη συνέχεια η Μίλαν πίεσε αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Σορεντίνο και ο αγώνας έληξε με την ΑΕΚ να πετυχαίνει μία από τις πιο χρυσές νίκες στην ιστορία της!

ΑΕΚ: Σορεντίνο, Τσιρίλο, Δέλλας,Παπασταθόπουλος, Τζιωρτζιόπουλος (78' Μόρας), Ζήκος, Έμερσον, Μαντούκα, Τόζερ (66' Κυριακίδης), Ζούλιο Σέζαρ (86' Χετεμάι) Λυμπερόπουλος.
ΜΙΛΑΝ: Ντίντα (78' Κάλατς), Μπρόκι, Μαλντίνι, Κοστακούρτα (46' Γιανκουλόφσκι) Σίμιτς, Ολιβέιρα (70' Μποριέλο) Ζέεντορφ, Πίρλο, Κακά, Μπονέρα, Ιντσάγκι.

Θυμηθείτε τον αγώνα...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα