Λυσάνδρου: «Ομιλος που μας κλείνει το μάτι για κάτι καλό...»

Gazzetta team
Λυσάνδρου: «Ομιλος που μας κλείνει το μάτι για κάτι καλό...»

bet365

Στην κλήρωση του Europa League, έδωσε το παρών ο Mηνάς Λυσάνδρου που είναι ο Α' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και αναφέρθηκε στους στόχους και τις δυνατότητες της ομάδας.

Ο Mηνάς Λυσάνδρου μίλησε στην Cosmote TV και είπε:

«Κλήρωση που καλύπτει τα θέλω μίας ομάδας, όχι μόνο της ΑΕΚ, αλλά κάθε ομάδας. Εχει Μίλαν με τη νίκη της ΑΕΚ το 2006 να είναι κοντινή αλλά και άλλες καλές ομάδες, αλλά έχει και ομάδες πιο βατές βέβαια. Πράγματι ο όμιλος έχει ισορροπία μεταξύ των τριών ομάδων, της ΑΕΚ, της Ριέκα την οποία έχουμε δει στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και θα τη ξαναδούμε και στη συνέχεια και την Αούστρια που δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος. Είναι όμιλος που μας κλείνει το μάτι για κάτι καλό...»

Ο μεγάλος διαγωνισμός της bwin ξεκίνησε! Μάντεψε το φινάλε της ταινίας και μπες στην κλήρωση για ένα Opel Adam (21+)!

Για τους επόμενους στόχους της ΑΕΚ είπε: «Τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να βάζουμε μικρούς στόχους και με σωστή στρατηγική και δουλειά να πηγαίνουμε ένα βήμα παρακάτω. Είναι πολύ μεγάλο βήμα η επιστροφή σε ομίλους της Ευρώπης, είναι το σημαντικότερο βήμα για να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που αξίζει.»

Για τα μεταγραφικά τόνισε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τα μεταγραφικά, αλλά να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι οι αποφάσεις μας δεν λαμβάνονται συναισθηματικά. Τα βάζουμε κάτω, τα συζητάμε και παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις. Γι΄αυτό πρέπει να είναι σίγουρος ο κόσμος.»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα