«Δεν έχω πιστέψει ακόμη πως αποκλείσαμε τον ΠΑΟΚ»

«Δεν έχω πιστέψει ακόμη πως αποκλείσαμε τον ΠΑΟΚ»

«Δεν έχω πιστέψει ακόμη πως αποκλείσαμε τον ΠΑΟΚ»

bet365

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό-σοκ του ΠΑΟΚ, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος μίλησε στο gazzetta.gr για την μεγάλη ανατροπή της Έστερσουντ, αλλά και τον πανηγυρισμό του με την ελληνική σημαία.

H «σταχτοπούτα» Έστερσουντ μέσα σε έξι χρόνια βρέθηκε από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη εκπροσωπώντας επάξια το σουηδικό ποδόσφαιρο.

Ο αποκλεισμός της Γαλατασαράι από την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ δεν θορύβησε τον ΠΑΟΚ που έπεσε θύμα της παρέας του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου.

Πριμέρα Ντιβιζιόν, Θέλτα - Μπέτις, ώρα 23:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο πρώην παίκτης του «Δικεφάλου» ήταν ο μοναδικός Έλληνας που αγωνίστηκε βασικός και στα δύο ματς!

Ο 26χρονος σέντερ μπακ έβαλε το δικό του λιθαράκι στην πρόκριση της Έστερσουντ στους ομίλους του Europa League.

H Κυπελλούχος Σουηδίας παρά το εις βάρος της 3-1 στην Τούμπα κατάφερε μέσα σε εφτά λεπτά να πετύχει δύο γκολ και να ρίξει στο «καναβάτσο» τον ΠΑΟΚ.

«Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχουμε πετύχει. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Δεν γίνεται! Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει και είναι η στιγμή για να χαρούμε τη νέα μεγάλη επιτυχία μας», τονίζει στο gazzetta.gr ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

Ο Έλληνας στόπερ μάλιστα μετά την λήξη της ιστορικής αναμέτρησης για την Έστερσουντ πανηγύρισε κρατώντας την ελληνική σημαία.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανος που είμαι Έλληνας και ήμουν ο μοναδικός παίκτης στο γήπεδο από την Ελλάδα. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή και συνέβη εντελώς αυθόρμητα».

Ο Παπαγιαννόπουλος παρά την ήττα στην Τούμπα δεν είχε χάσει τις ελπίδες του.

«Το πιστεύαμε παρότι χάσαμε στο πρώτο ματς με 3-1 και γνωρίζαμε πως ήταν δύσκολο, όμως δεν χάσαμε τις ελπίδες μας. Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και το δείξαμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που σκοράραμε το πρώτο γκολ και κρατούσαμε γερά στην άμυνα ξέραμε πως μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Το θέλαμε πολύ».

Η Έστερσουντ πλέον ετοιμάζεται για τα ματς των ομίλων του Europa League, όπου σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύει να εξελιχθεί σε «φτωχό συγγενή».

«Πιστεύω παίξαμε πολύ καλά και αξίζαμε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Είναι απίστευτο! Γράψαμε ιστορία. Πλέον πάμε με το ίδιο πάθος και ότι βγει στη συνέχεια θα είναι καλό για την ομάδα», κατέληξε ο ομογενής στόπερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα