Φυγαδεύτηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ

Φυγαδεύτηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Φυγαδεύτηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ

bet365

Παρά το προχωρημένο της ώρας, οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν στο «Μακεδονία» για να αποδοκιμάσουν τους παίκτες κατά την επιστροφή από τη Σουηδία.

Η ήττα από την Εστερσουντ και ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Europa League έχει απογοητεύσει τους οπαδούς της ομάδας.

Κάποιοι από αυτούς πήγαν ήταν στο «Μακεδονία» επιστρέφοντας από τη Σουηδία και κατά την άφιξη της ομάδας στις 04.00 τα ξημερώματα, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Κολωνία – Αμβούργο. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η παρουσία των οπαδών οδήγησε στην απόφαση το λεωφορείο της ομάδας να οδηγηθεί εντός του αεροδρομίου και να φυγαδευτεί από τον εμπορευματικό σταθμό. Ωστόσο, αυτό έγινε αντιληπτό από τους οπαδούς που μετακινήθηκαν άμεσα σ' εκείνο το σημείο.

Οι αποδοκίμασίες ήταν έντονες μόλις τα μέλη της αποστολής κατέβηκαν από το αεροπλάνο για να επιβιβαστούν στο λεωφορείο της ομάδας. Στο σημείο ήταν και μία «κλούβα» των ΜΑΤ που έφραξε την πρόσβαση στο συγκεκριμένο σημείο. Τελικά το πούλμαν αποχώρησε από άλλη έξοδο του αεροδρομίου περίπου στις 04.20.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα