Οι «ακτίνες» του Παναθηναϊκού στο Μπιλμπάο

Οι «ακτίνες» του Παναθηναϊκού στο Μπιλμπάο

Gazzetta team
Οι «ακτίνες» του Παναθηναϊκού στο Μπιλμπάο

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχασε 1-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και το gazzetta.gr παρουσιάζει την... ακτινογραφία των παικτών του.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Δεν είχε ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε και γενικότερα είχε καλή παρουσία. Ο νεαρός στάθηκε στο ύψος του.

Χουλτ: Μακριά από τον καλό του εαυτό, δεν βοήθησε καθόλου δημιουργικά με τις γνωστές επελάσεις του και ανασταλτικά είχε θέματα.

Κουτρουμπής: Χάνει τον Αντούριθ στη φάση με το δοκάρι, στη φάση του γκολ απουσίαζε και γενικότερα είχε καθυστερημένες αντιδράσεις.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Κολοβέτσιος: Είναι εκείνος που χάνει τον Αντούριθ στη φάση του γκολ μετά από τριαντάρα μπαλιά και ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ. Κατά τα άλλα, το πάλεψε όσο μπορούσε.

Γιόχανσον: Αξιοπρεπής, χωρίς το κάτι παραπάνω. Είναι ανέτοιμος και αυτό φαίνεται, σταδιακά θα βελτιώνεται.

Κουρμπέλης: Κακός, ειδικά στο πρώτο μισάωρο που ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να κρατήσει μπάλα δεν είχε καλές επιλογές. Κλήθηκε να παίξει έναν ρόλο τρίτου στόπερ και τα πήγε καλύτερα.

Ζέκα: Κινήθηκε επίσης σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης, είχε τρεξίματα, αλλά δεν βοήθησε στην κυκλοφορία και στο τρανζίσιον.

Λουντ: Υπήρχαν στιγμές που έμοιαζε... εξαφανισμένος από τον αγωνιστικό χώρο. Κακή εμφάνιση από τον δυναμικό μέσο, που μοιραία αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή./

Καμπέσας: Ήταν ο πιο κινητικός από τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην επίθεση, δημιούργησε κάποια ρήγματα, όμως όλες οι τελικές του επιλογές δεν ήταν καλές.

Λουσιάνο: Μακριά από τον καλό του εαυτό. Ο Βραζιλιάνος είναι ένας παίκτης που με μια του ενέργεια μπορεί να κόψει την άμυνα στα δύο, αλλά του έλειψαν οι εμπνεύσεις.

Τσάβες: Μια φορά πήρε τη μπάλα καλά κι από δύσκολη θέση έκανε δοκάρι. Πάλεψε, έδωσε μάχες, αλλά έμοιαζε απελπιστικά μόνος.

Άλτμαν: Πέρασε στη θέση του Λουντ και έδειξε σαφώς καλύτερη διάθεση και πιο καθαρό μυαλό. Κουβάλησε λίγο μπάλα, έψαξε επιλογές πάσας με καλύτερες προϋποθέσεις.

Μολίνς: Πέρασε στη θέση του Καμπέσας, αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην άμυνα της Μπιλμπάο. Έμεινε μόνος του μπροστά μετά την έξοδο του Τσάβες, αλλά η φρεσκάδα του δεν δημιούργησε προβλήματα.

Δώνης: Μπήκε στο ματς στη θέση του Τσάβες στο 74', χωρίς να έχει κάποια ενέργεια που να ξεχωρίσει.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα