«Σωστή κίνηση η μεταγραφή του Κλάους, όλοι πρέπει να είναι ευγνώμονες στον Σαββίδη»

«Σωστή κίνηση η μεταγραφή του Κλάους, όλοι πρέπει να είναι ευγνώμονες στον Σαββίδη»

«Σωστή κίνηση η μεταγραφή του Κλάους, όλοι πρέπει να είναι ευγνώμονες στον Σαββίδη»

bet365

Ο γνωστός Τούρκος ατζέντης, Αταλάι Μουτλού μίλησε στο gazzetta.gr για την μεταγραφή του Κλάους Αθανασιάδη στη Μακάμπι Χάιφα, αλλά και για το όραμα του Ιβάν Σαββίδη. Τι είπε για Μυστακίδη, ΠΑΟΚ και... Μαραντόνα! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΙΕΡΛΟ: Γιάννης Γεωργόπουλος

Εστερσουντ – ΠΑΟΚ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Τούρκος FIFA agent, με έδρα το Άρνεμ, Αταλάι Μουτλού είναι ο άνθρωπος, ο οποίος έχει επιφορτιστεί τον σχεδιασμό των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων προσφέροντας τις ιδανικότερες συνθήκες για την καλοκαιρινή προετοιμασία τους.

Ανάμεσα στις ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται είναι από τη χώρα μας, οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης.

Ο Μουτλού, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους πιο ισχυρούς μάνατζερ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, διαθέτει στο πελατολόγιο του προσωπικότητες, οι οποίες σχετίζονται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με την Ιβάν Σαββίδη.

Τις τελευταίες εβδομάδες συνεργάζεται με την Αλ Φουτζέιρα του Ντιέγκο Μαραντόνα έχοντας εκπονήσει το πρόγραμμα της ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο Μιέρλο της Ολλανδίας.

Ο έμπειρος ατζέντης, του οποίου η εταιρία μεταξύ άλλων εκπροσωπεί και τον Κλάους Αθανασιάδη εξήγησε στο gazzetta.gr πως ο Έλληνας φορ αποφάσισε να μεταπηδήσει στη Μακάμπι Χάιφα.

«Νομίζω πως έγινε την κατάλληλη στιγμή αυτή η μεταγραφή γιατί με την απόκτηση του Πρίγιοβιτς, ο Κλάους δεν θα είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ήμασταν πολύ απασχολημένοι με τον συνεργάτη μου Φίλιππο Αβραμίδη αναφορικά με την περίπτωση του.

Είχαμε επαφές με ομάδες από το τουρκικό πρωτάθλημα. Δεν ήταν μόνο η Κόνιασπορ, η οποία ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του, αλλά και άλλες ομάδες. Ο Κλάους στην περυσινή σεζόν δεν σκόραρε πολύ και έτσι δημιουργήθηκαν κάποια ερωτηματικά σε αυτό το κομμάτι για τους συλλόγους που συζητούσαμε για την μεταγραφή του.

Τελικά την ίδια στιγμή προέκυψε μια πολύ καλή πρόταση από την Μακάμπι Χάιφα και πήγε εκεί. Είναι ευχαριστημένος και του δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψει στα γκολ. Δεν είναι τυχαίο που τον αποκαλούν Mr ΠΑΟΚ έχοντας σκοράρει περισσότερα από 100 γκολ.

Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ και στον Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος στάθηκε άτυχος έχοντας έναν σοβαρό τραυματισμό. Είμαι βέβαιος όμως με την νοοτροπία και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει θα επιστρέψει σύντομα ακόμα καλύτερος. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορέι να προσφέρει πολλά».

Ο Αταλάι Μουτλού παρακολουθεί στενά την ελληνική Super League και δη την πορεία του ΠΑΟΚ. Άλλωστε συνδέεται με φιλία με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Τούρκος μάνατζερ ήταν εκείνος που είχε μεσολαβήσει για τον ερχομό του Φρανκ Άρνεσεν στη Θεσσαλονίκη.

«Βλέπω τα τελευταία δύο-τρία χρόνια γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια στον ΠΑΟΚ. Παρακολούθησα πολλά παιχνίδια του συλλόγου.

Είχα φέρει μαζί με τον συνεργάτη μου Φίλιππο Αβραμίδη τον Φρανκ Άρνεσεν για τεχνικό διευθυντή στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε έχουμε την εταιρία Ethos Sports με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Δεν θα έλεγα πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι τρελοί, αλλά φανατικοί. Απ' όσα έχω δει στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι όλοι ευγνώμονες στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και είχε τεράστιο χρέος, όμως όταν ανέλαβε ο Σαββίδης έκανε βήμα-βημα απόλυτα σωστές κινήσεις. Έχτισε την ομάδα και εκπόνησε ένα πρόγραμμα σε βάθος τριετίας. To είδαμε αυτό, αφού η ομάδα στα τρία χρόνια κατέκτησε το Κύπελλο. Ασφαλώς και υπάρχει πίεση για τον Σαββίδη, αλλά και τον ΠΑΟΚ όμως πιστεύω μέσα στη διετία θα διεκδικεί στα ίσια το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα είναι πρωταθλητής Ελλάδας».

Στο Μιέρλο της Ολλανδίας το οποίο απέχει 15 χιλιόμετρα από το Αϊντχόφεν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ζει μεγάλες πιένες, καθώς χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλοι κατακλύζουν καθημερινά το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η Αλ Φουτζέιρα του Ντιέγκο Μαραντόνα ελπίζοντας πως θα αποσπάσουν ένα αυτόγραφο. Ο Αταλάι Μουτλού είναι ο άνθρωπος, ο οποίος έχει σχεδιάσει την προετοιμασία της ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ζει καθημερινά τον «θρύλο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

«Μέχρι στιγμής έχουμε τέλεια συνεργασία τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου από το Ντουμπάι και την Βουλγαρία μαζί του. Είναι ένας ζωντανός θρύλος και για μένα είναι απλά το Νο 1 στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι ιδιαίτερη χαρά να δουλεύω μαζί του.

Κάθε μέρα γίνονται τρελά πράγματα εδώ. Έρχεται κόσμος ακόμα και από τη Νάπολη για να δει για μια μέρα τον Μαραντόνα και προσπαθούν να πάρουν ένα αυτόγραφο. Άνθρωποι με τατού με την μορφή του Μαραντόνα στην πλάτη και στα χέρια έρχονται εδώ για να τον συναντήσουν. Ολόκληρες οικογένειες καταφθάνουν από κάθε σημείο. Υπάρχουν παιδιά που το δεύτερο όνομα τους είναι Ντιέγκο ή Μαραντόνα. Τρελές καταστάσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα