Ανοίγει ο δρόμος για Αραούχο (pic)

Γιώργος Τσακίρης
Ανοίγει ο δρόμος για Αραούχο (pic)

bet365

H Λας Πάλμας δεν υπολογίζει τον Αραούχο, καθώς πάει για δύο επιθετικούς και η Ένωση περιμένει την απάντηση των Ισπανών στην πρόταση που έκανε.

Γιουρόπα Λιγκ, ΑΕΚ – Κλαμπ Μπριζ, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Εκτός πλάνων του Μανόλο Μάρκεζ φαίνεται να βρίσκεται οριστικά ο Σέρχιο Αραούχο, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο της επιστροφής του στην ΑΕΚ.

Κάτι που επιβεβαίωσε και το Radio Marca, αναφέροντας πως η Λας Πάλμας κινείται για την απόκτηση δύο επιθετικών.

Έτσι επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr αναφορικά με τις εξελίξεις στην προσπάθεια της Ένωσης, να αποκτήσει και φέτος τον Αργεντίνο επιθετικό.

Από την αρχή όταν σύσσωμα τα ελληνικά και ισπανικά ΜΜΕ έγραφαν πως τελείωσε οριστικά η υπόθεση επιστροφής Αραουχο στην ΑΕΚ, σας είχαμε ενημερώσει οτι το θέμα παραμένει ανοιχτό, ενώ από εδώ διαβάσατε και τα δεδομένα της προσφοράς που έκανε η Ένωση στην Λας Πάλμας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα