Μπενιάτ: «Από την αρχή για τη νίκη ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Μπενιάτ: «Από την αρχή για τη νίκη ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Μπενιάτ Ετσεβαρία τόνισε ότι περιμένει τους «πράσινους» να μπουν δυνατά, όμως η Μπιλμπάο δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο ήττας.

Η Μπιλμπάο θέλει να μην δώσει δικαιώματα στον Παναθηναϊκό στην έδρα της και ο Μπενιάτ παραδέχθηκε ότι στο πρώτο ματς οι παίκτες του Ουζουνίδη έπαιξαν αρκετά καλά, αλλά τόνισε ότι δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο ήττας.

Αναλυτικά:

Για το πρώτο ματς στην Αθήνα και τις διαφορές στο Μπιλμπάο: «Είδαμε το ματς αρκετές φορές σε επανάληψη. Καταλάβαμε τα λάθη που κάναμε και θέλουμε να τα διορθώσουμε. Αν παίξουμε όπως συνηθίζουμε στην έδρα μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για το πως θα παίξει η ομάδα του: «Εμάς δεν μας αρέσει το ρίσκο. Θα βγούμε στο γήπεδο ψάχνοντας τη νίκη και θα δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε».

Για το αν υπάρχουν σκέψεις ήττας: «Εμείς το να χάσουμε δεν το σκεφτόμαστε καν. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για το πως περιμένει τον Παναθηναϊκό: «Νομίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα βγει από την αρχή για να πάρει τη νίκη. Εμείς έχουμε ως στόχο μας τη νίκη. Σαφώς και είναι καλύτερη ομάδα ο Παναθηναϊκός από την Ντιναμό Βουκουρεστίου και αυτό φάνηκε στο πρώτο ματς».

Για το αν τον ανησυχεί η εικόνα του πρώτου ματς: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε αρκετά καλά, εμείς όχι τόσο. Ο Παναθηναϊκός αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε να σκοράρει και εμείς αυτή τη φορά θα προσέξουμε τις λεπτομέρειες».

Για την εικόνα στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος: «Σε γενικές γραμμές είναι σαφές ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και προς τα εκεί πάμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα