Λίβερπουλ σε Μπάρτσα: Μάταιη κάθε πρόταση για Κοουτίνιο

Gazzetta team
Λίβερπουλ σε Μπάρτσα: Μάταιη κάθε πρόταση για Κοουτίνιο

bet365

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει τρελό χτύπημα 140 εκατ. λιρών για τον Βραζιλιάνο, αλλά οι Reds τους έχουν εξηγήσει ότι δεν τους τον δίνουν ούτε για 180 εκατ.

Εχουν γίνει ήδη τρία ή τέσσερα πραγματικά χτυπήματα (σ.σ.: κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά). Σε όλα η Μπαρτσελόνα βρήκε κλειστή την πόρτα της Λίβερπουλ για τον Φιλίπε Κοουτίνιο. Τα τελευταία δημοσιεύματα λένε ότι οι Καταλανοί θα επιστρέψουν με πρόταση 140 εκατ. λιρών για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και ότι γι' αυτό άφησαν τις περιπτώσεις Σερί, Ντεμπελέ, ώστε να ρίξουν όλο το χρήμα εκεί.

Ωστόσο, οι Reds φαίνεται πως έχουν φροντίσει εκ των προτέρων να επικοινωνήσουν με τους Μπλαουγκράνα και να τους έχουν ενημερώσει ότι θα είναι μάταιες όλες οι κινήσεις τους. Οτι δεν έχει νόημα να προσφέρουν 140 εκατ. λίρες, καθώς δεν θα δεχτούν ούτε για 180 εκατ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα